News & events


    

        

            

                

                    

                        

                

            

            

                

                    

فولاد خراسان درمسیر بی پایان تعالی


                    

کارکنان فولاد خراسان با هدف شرکت در پنجمین دوره «جایزه نگهداری و تعمیرات»، در دوره تربیت ارزیاب و آشنایی با ویرایش جدید مدل جایزه حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی مجتمع فولاد خراسان تعدادی از کارکنان مرتبط با فرآیندهای این جایزه، پس از انجام گزینش، از حوزه های معاونت بهره برداری و معاونت برنامه ریزی و فناوری به عنوان نمایندگان مجتمع جهت شرکت در دوره تربیت ارزیاب و آشنایی با ویرایش جدید جایزه (ویرایش 1400) معرفی شدند.
رئیس تضمین کیفیت و تعالی سازمانی هدف از حضور ارزیابان در این دوره را کسب دانش و مهارت لازم و تمهید مقدمات موفقیت فولاد خراسان و تعالی شرکت در حوزه نگهداری و تعمیرات عنوان کرد و افزود: دوره تربیت ارزیاب در تاریخ های 5و 6و 12و 13 بهمن ماه 1400 جاری در دانشگاه علم و صنعت تهران، برگزار شد.
سعید رضایی افزود: پیش از این نیز گروهی از افراد توانمند شرکت از بدو فعالیت این جایزه به عنوان پیشکسوتان در این دوره ها حضور یافته و نقش سر ارزیاب و ارزیاب جایزه را ایفا نموده اند که نقش موثری در ارتقای سیستم مدیریت نگهداری دارایی های شرکت داشته اند.
وی در این باره گفت: شرکت مجتمع فولاد خراسان در چهار دوره گذشته در این جایزه حضور پررنگ داشته و به دریافت تقدیرنامه چهارستاره این مدل نائل شده است.
رئیس تضمین کیفیت و تعالی سازمانی گفت: حضور این شرکت در پنجمین دوره جایزه، حاکی از عزم راسخ شرکت در برداشتن گام بلند دیگری است که با تكیه بر تجارب سال‌های گذشته، این فرصت نیز فراهم آمده تا در فرآیند «جایزه ملّی تعالی سازمانی» شركت كنند و دستاوردهای خود را در استقرار سیستم‌های نوین مدیریتی كه در چارچوب مدل تعالی نگهداری به اجرا گذاشته‌اند، و به تبادل تجربیات، یافته‌ها و دانش خود بپردازند.
رضایی افزود: افزایش توان رقابتی، ارتقای سطح پایداری سازمان و به تبع آن موفقیت‌های افزون تر در تحقق اهداف سازمانی از اهداف و دستاوردهای حضور سازمان‌ها در فرایند جایزه ملّی تعالی سازمانی است.
رئیس واحد «پژوهش و توسعه» فولاد خراسان اهداف جایزه ملّی تعالی نگهداری را ایجاد فضای رقابتی برای تعالی بنگاه‌ها و سازمان‌ها و تشویق بنگاه‌ها برای اجرای خودارزیابی و شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود مدیریت دارایی های فیزیکی و همچنین ایجاد فضایی برای تبادل تجربیات موفق بنگاه‌ها دانست.
محسن مژدگانلو نیز با بیان این که ارزیابان جایزه ملّی تعالی نگهداری ایران، عمدتاً از بین مدیران و كارشناسان سازمان‌های مختلف، اعم از متقاضیان جایزه و سازمان‌هایی كه این مدل تعالی را به عنوان چارچوبی برای مدیریت سازمان خود برگزیده اند، انتخاب می شوند، افزود: این موضوع روش بسیار مناسبی برای تبادل تجربیات موفق سازمان ها شناخته شده و  در واقع، ارزیابان جایزه، سفیران موفقیت سازمان های خود هستند.
مژدگانلو اسامی همکاران علیرضا عقدایی، محسن مژدگانلو، مهدی توکلی راد، محمد آرمان، مهدی محسنی، علی اکبر زرگرانی، مجید فریور را به عنوان کارکنان مرتبط با فرآیندهای مذکور که در دروه های گذشته به عنوان ارزیاب و سرارزیاب انتخاب شده اند، نام برد و افزود: امین احمدیان، سیدامیررضوی، حسن فیروزی نسب، محمد محمد آبادی، رضا دنیاگذشته، علی سالخورده، میثم سعادتی، احمد اردمه و مسعود یزدی جنت آبادی حاضرین در دوره تربیت ارزیاب بر اساس ویرایش تازه ی مدل جایزه هستند.
گفتنی است جایزه ملی تعالی نگهداری اولین جایزه دارای تایید از سازمان ملی بهره وری ایران است و رسالت آن ارزیابی و جهت دهی در مسیر متعالی ساختن سازمان¬ها در حوزه نگهداری و تعمیرات می¬باشد.